Adevărul despre acnee! 7 sfaturi care ajuta cu adevarat!

Vrei pentru a trata acnee și rapid de a scăpa?

Suferiți de acnee pe fata, pe bărbie, pe spate sau pe tot corpul?

Dacă vrei să știi…

  • ce mijloace împotriva punctelor negre într-adevăr ajută
  • dacă pilula acționează la acnee
  • deoarece dieta cauzeaza acnee
  • și ce tratamente sunt cele mai repede vă ajută

…atunci te-Ai întors la.

Ce este acneea?

Acnee-o boală se bazează pe o complexă și în același timp complexă reacție defensivă a organismului nostru. În caz de supra-producția de sebum prin piele în sânge se elimină din organism toxinele sunt amestecate cu untură.

Ce forme de acnee?

Acne Vulgaris, de obicei, numit acnee, deoarece acestea sunt cele mai comune forme de Acnee.

De multe ori, de asemenea, numit подростковыми puncte negre, pentru că ea este prea aproape 90 la sută din adolescenții de bărbați și de aproximativ 80% pentru fete.

Ce tipuri de Acnee exista?

Medical împărtășește severitatea acnee usoara de tip 1 la Aknetyp 4 grade cu forme severe de acnee.

  • Tip 1 grad mai des ambele deschise și închise negre, acnee, care sunt numite comedoane sunt vizibile pe suprafata pielii.
  • La tipul 2 de gradul de acnee, care de multe ori se formeaza papule aprinde și de a reproduce.
  • La gradul 3 de tipul de piele medicii spun de la cutanate severe de boală, așa-numita Acne Fulminans.
  • La tipul 4 severitatea inflamației și Pustule, care pot duce la acnee cicatrici sunt formate pe piele.

foto19

Acest lucru este deosebit de un caz sever de acnee, de asemenea, cunoscut sub numele de acnee Inversa, dure, dureroase, inflamație a glandelor sebacee și foliculii de folikel constituie. Deoarece acest lucru poate duce dincolo de pustuleși acnee este, de asemenea, o creștere a ganglionilor Limfatici, aici, de asemenea, de multe ori este necesară intervenția chirurgicală.

1) Acnee Dieta

Ajutor de la cosuri – clear skin dieta

Între timp nenumărate acnee informat pacienții despre ceea ce trebuie să urmăriți ca unele produse усугубленного dintr-acnee. Alții au declarat că unele produse au un disconfort de la un moment la altul ușurate.

Acnee se intensifică în multe cazuri, ca răspuns la anumite produse. Și invers, acest lucru înseamnă că acnee-o boala conținute, datorită lipsei de alimentare adecvate de substanțe nutritive în mod semnificativ, chiar dacă nu va fi complet vindecat.

3 produse interzise

#1: lapte

Acesta conține astfel de incredibil de puternică de hormoni de creștere pentru pui 40 de kilograme la naștere la maturitate în 453 de kilograme la fizic pentru ca peste doi ani să crească.

În comparație cu acestea, copilul se naște cu 2-3 kilograme si cantareste la maturitate fizică 21 de ani mai târziu, între 45 și 90 de kilograme.

#2: Băuturi Dulci Și Produse Alimentare

Acest lucru nu înseamnă că nu poți mânca bomboane delicioase. Eu la fel сладкоежка.

Îmi place să mănânc în Seara sau în timpul pauzelor de Prânz cu ciocolată ingrediente, care în mare parte au glicemic relativ scăzut de încărcare, de exemplu, din nuci, migdale, banane și fructe uscate.

#3:grâu de produse și glucide rafinate

Alimentele care vânează nivelul de zahăr din sânge crește rapid în înălțime și controversate conține gluten, pâine albă. Grâu este nu numai o problematică la acnee, dar, de asemenea, ascunde în sine multe o varietate de riscuri pentru sănătate.

Vestea bună este că există multe alte alimente delicioase, care sunt deosebit de bine cu pielea ta ajută împotriva acnee.

2) Medicamente Acnee

Scapa de acnee cu ajutorul medicamentelor? Șansele și riscurile de acnee

Mulți terapeuți nu sunt familiarizați cu simptome de acnee. Din această incertitudine superficială tratament cu antibiotice sau speciale de acnee, de obicei, duce la o parte din medicamente cu efecte secundare grave.

Cauzele de obicei trec neobservate, astfel încât riscul permanent de acnee boala este relativ mare.

Acțiunea Isotretinoin

Isotretinoin, mai trata cu succes nu simptomele bolii, de exemplu, antibiotice pentru a cui terapie și alte măsuri nu au dus, de asemenea, la rezultatul dorit.

Isotretinoin opreste productia naturala de sebum a corpului. Acest efect, pe de o parte, desigur, pentru ameliorarea acnee boli de un avantaj enorm, pe de altă parte a casei și se usucă

3) Acnee Creme Și Produse Cosmetice

Este un miracol remediu impotriva cosurilor?

Ce să fac împotriva acnee? În acnee forum Speriat, partajați-vă experiența cu acnee acnee creme și remedii. Bine ati pe forum acnee, că oamenii de acolo cu o experiență reală, dau reciproc sfaturi. Cu toate acestea, există, de asemenea, o mulțime de critici presupune independență.

5 de multe ori a cumparat de îngrijire a pielii-mijloace de acnee

Profesorul Manfred Schubert-Zsilavecz, Ökotest-consultant și farmaceutic chimist de la universitatea Goethe din Frankfurt, are avantajul de a ocoli unor substanțe active dintre cele mai bine vandute acnee medie și de a judeca.

Următoarea listă de produse va fi examinat după criteriile:

1) Proactiva Solution

Proactiv Solution tratate în conformitate cu instrucțiunile producătorului de curățare a Pielii și sistemul de îngrijire pentru a lupta acnee și toxine, hidrateaza pielea simultan de umiditate și murdărie.

Este, de asemenea, ajuta la predispus la acnee piele. Este cunoscut acest produs în principal din cauza de incarcate emotional spotul publicitar, puternic promisiuni.

Utilizatorul scaneaza: „de Ce am застывал ProActive”

Am avut eu la 15 a fost cu acnee, defecte ale pielii și să lupte în primul rând cu umilitor de rușine, s-a constituit exprima prin constrângere, acnee. Ar fi o afirmație spune că a avea grijă de pielea mea a fost o mare parte din viața mea de adult.

2) DR. Wolff Acne Attack

Crema de acnee „Acne Attack” în teste:

Potrivit producătorului DR. Wolff Acne Attack-acest lucru este ușor de crema de acnee, care va acționa împotriva acnee si cosuri. Ele sunt vândute în farmacii fără prescripție.

foto20

Cum acționează Acne Attack? În principiu, aceste acnee crema are două direcții majore de substanțe active. Cu o ușoară bază de fructe de acid, care deschide porii pielii și previne Astupa porii. În al doilea rând, ea conține PH-antipiretic de sare, care, conform producătorului, inflamatorii Haureaktionen ca previne acneea

3) Duac Gel Acnee

Duac Gel Acnee Va Ajuta?

Este Duac gel acnee este o rețetă gratuită mijloace împotriva acnee, care pot fi cumpărate de la farmacie. Se administrează din piele, medicii de multe ori pentru a trata acnee ușoară până la moderată.

4) Скинорен Crema

Скинорен este folosit în terapie acnee pentru inhibarea bacteriilor de acnee și pentru a preveni formarea de acnee выдвиженческий de acizi grași. În plus, este nevoie de un impact asupra procesului de Ороговения pielii.

5) Decizia Aknemycin

Ajută la „Aknemycin” împotriva acnee?

Cu privire admisibile efecte secundare Aknemycin este unul dintre cele mai bine-în condiții de siguranță locale acnee – chiar dacă acesta este pe termen lung nu este o soluție perfectă, pentru că este doar simptomele și nu cauza de a lupta.

4) tratamentul de acnee și eliminarea

Creme, Cicatrici acizi de fructe peeling și tratamente cu laser pentru cicatrici soluție împotriva punctelor negre?

Ce să fac cicatrici de la acnee? Tale acneea a dispărut după terapie, dar pielea ta arată-ți înapoi cicatrici amintiri în formă de acnee? Atunci, Tu trebuie să se ocupe numai de cicatrici de acnee.

Mijloace chimice, cum ar fi creme sau Bepanthen acnee gel există o mulțime – dar experiența a arătat că cele mai multe acționează așa cum ar trebui. Chiar și tratamentele cu laser pot costa cateva Mii de euro, iar rezultatele nu sunt întotdeauna bune.

5) pastile împotriva acnee

Există pastile de acnee?

În timpul pubertății, hormonul feminin oglinda se schimbă – atunci, ce funcționează pe parcursul a mai multor ani, de obicei, prea bine.

6) remedii naturale impotriva acneei

Ce acasă căi de atac, apă, particule, esențe, măști și scrubs bine ajuta impotriva acneei

Că ajută împotriva acnee? Acnee cu succes pentru a preveni sau a lupta, scopul ar trebui să fie în mod fundamental echilibrul interior de piele.

Care apar simptomele de acnee boala rămân, de exemplu, nu este tratată, boala se extinde în cel mai rău caz. Pentru inițierea în sine terapeutice, măsuri de propriul corp prea slab.

Masca de fata impotriva cosurilor

Отбеливающая faciale una sunt o armă eficientă împotriva acnee, deoarece acestea sunt excesul de grăsime și de murdărie de pe ochi. Foarte bine pentru fata sunt măști de înaltă bentonita sau conținutul de proteine. Pentru a descuraja apelor este Fata de alcool, deoarece acestea irită și fără a расшатанные pielii prea uscate.

De Lamaie Frecarea

Natural exfoliant de la o lamaie bine ajută împotriva acnee, pentru că ea curăță pielea de acid și restabilește de protecție mantia. În plus, fulgi moarte ale pielii prin acizi de fructe de lamaie înlătură.

Acasă căi de atac împotriva acnee

Ca tu vei fi mai jos vei ști imediat, există printre multe creme convenționale și parțial agresiv de protecție juridică, care nu pot cumpăra de pe piață, astfel, real Alternative naturale. Aceste remedii naturale – atunci când sunt utilizate corect – fără riscuri pentru sănătate și este foarte blând pe piele.

Si cel mai important: Multe dintre aceste mijloace de acnee ar trebui să fie făcute cu ajutorul remedii simple acasă sau la un preț accesibil cu ușurință în vânzare.

7) Ce ajută împotriva acnee? Clear Skin Sistemul!

Dacă știi povestea mea, atunci Tu știi că mi-am petrecut mare parte din ultimii 6 ani, de tone de produse de curățat, sisteme, metode și proceduri pentru a încerca.

Între toate astea сумбура am filtrat exact acele câteva metode care într-adevăr funcționează. Unele dintre ele deja am împărtășit cu Tine. Altele vor fi ascunse de la industria farmaceutică din cauza fricii de pierdere de profit în mod intenționat.